نحوه باز کردن سایتی که آدرس آن را نمیدانید?

هر فایل در شبکه جهانی وب یک آدرس اختصاصی (URL) دارد. آدرس سایتهای وب ساختارهای متعددی میتوانند داشته باشند. با وجود این بیشتر سایتهای معروف آدرسهای ساده با ساختاری مشابه به هم دارند.
هر فایل در شبکه جهانی وب یک آدرس اختصاصی (URL) دارد. آدرس سایتهای وب ساختارهای متعددی میتوانند داشته باشند. با وجود این بیشتر سایتهای معروف آدرسهای ساده با ساختاری مشابه به هم دارند. چند نمونه آدرس سایت وب عبارتند از :
/http://www.yahoo.com
/http://www.microsoft.com
/http://www.cmp.net
/http://www.slashdot.org
/http://www.nasa.org
/http://www.mit.edu
شما با یاد گرفتن ساختار کلی آدرس سایتهای وب میتوانید در مورد آدرس سایتهای وبی که میخواهید باز کنید حدسهای عاقلانهای بزنید. در این بخش روشهایی برای پیدا کردن سایت، زمانی که URL آن را نمیدانید، یاد میگیرید.
حدس زدن آدرس سایت اینترنتی شرکتها
معروفترین پسوندی که در وب برای آدرسها به کار میرود com میباشد. اگر آدرس سایت یک شرکت را به طور کامل نمیدانید میتوانید پیشوند .http://www را تایپ کرده سپس اسم شرکت مورد نظرتان را نیز وارد نموده و سپس com. را تایپ نموده کلید Enter را فشار دهید.
راه دیگری برای انجام این کار نیز وجود دارد. شما میتوانید نام شرکت را در نوار آدرس تایپ کرده و کلیدهای Ctrl و Enter را با هم فشار دهید.
روشی دیگر برای یافتن آدرس سایتها
بعضی از سایتهایی که پسوند com دارند دارای پیشوند http:// میباشند که فاقد قسمت www. می باشد. برای درک بهتر شما میتوانید http://serialz.com را در نوار آدرس تایپ نموده کلید Enter را فشار دهید.
یافتن آدرس مؤسسات غیر انتفاعی
org پسوند دیگری است که بیشتر برای آدرس سایتهای مؤسسات غیرانتفاعی به کار میرود. البته برای اینکه آدرس سایتی پسوند org داشته باشد، لازم نیست مؤسسهای غیرانتفاعی باشد. برای نمونه میتوانید http://www.unicef.org را در نوار آدرس اینترنت اکسپلورر تایپ کنید و سپس کلید Enter را فشار دهید.
یافتن آدرس سازمانهای دولتی
تمامی سایتهایی که پسوند gov دارند به نوعی وابسته به دولت ایالات متحده آمریکا میباشند. شما میتوانید این سایتها را با تایپ http://www. و بعد تایپ نام سازمان و gov. در نوار آدرس، باز کنید. برای نمونه http://www.whitehouse.gov/ را در نوار آدرس اینترنت اکسپلورر وارد کرده کلید Enter را فشار دهید.
جستجوی خودکار کلمات
اینترنت اکسپلورر امکانات جستجوی خودکار جهت یافتن کلمات کلیدی دارد. برای انجام جستجوی خودکار، یک کلمه کلیدی در نوار آدرس تایپ کنید و زمانی که جعبه اعلام عملیات جستجو در زیر کلمه مورد نظر ظاهر شد کلید Enter را فشار دهید.
نمایش نتایج جستجو
بعد از اینکه جستجوی خودکار صورت گرفت، صفحه وب MSN به نمایش در میآید. در این صفحه نتایج جستجو فهرست میشوند. شما میتوانید با مرور توضیحات سایتهای مختلف سایت مورد نظرتان را در صورت وجود پیدا کنید. برای باز کردن سایت مورد نظرتان روی عنوان آن سایت کلیک کنید.
* توجه *
یافتن آدرس صفحات وب دانشگاهها
آدرس صفحات وب دانشگاهها عموماً دارای پسوند edu میباشد. برای مثال http://www.psu.edu را در نوار آدرس اینترنت اکسپلورر تایپ کنید سپس Enter را فشار دهید تا صفحه اصلی سایت اینترنتی دانشگاه پنسیلوانیا باز شود.
مختصر نوشتن آدرس صفحات وب
مرورگرهای وب نظیر اینترنت اکسپلورر به صورت پیش فرض به آدرسهای وارد شدهای که پیشوند http://w ندارند این پیشوند را اضافه میکند. یعنی شما میتوانید برای اختصارwww.dell.com را در نوار آدرس وارد کرده کلید Enter را فشار دهید تا مرورگر شما آدرس وب http://www.dell.com را باز کند.